Tuesday, March 27, 2012

Bowling Tournament: Roll The Ball 2012

Dimaklumkan, pihak PAKMNS akan menganjurkan bowling fundraiser tournament: Roll The Ball. Butir-butir pertandingan adalah seperti berikut:

Tarikh: 14hb April 2012 (Sabtu)
Masa: 11.00 AM - 3.00PM
Tempat: ARL PowerBowl, Alamanda Putrajaya
Yuran : RM50/kumpulan


Syarat-syarat penyertaan:
1. Pendaftaran dibuka sehingga 6 April 2012  (Jumaat) sebelum 6.00 petang. Sila isi borang yang telah disediakan. [Rujuk *T&C]

*T&C: Pengesahan pendaftaran tidak boleh dibatalkan berikutan ianya melibatkan tempahan ‘lane’.

2. Terbuka kepada semua pelajar dan bekas pelajar Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan yang berdaftar.
3. Maksimum penyertaan sebanyak 10 kumpulan (Lelaki/Perempuan/Campuran). Setiap kumpulan terdiri daripada 4 orang peserta.
4. Untuk makluman, 20% daripada jumlah yuran penyertaan akan disalurkan ke Tabung Kebajikan Alumni untuk mereka yang memerlukan. Cara pembayaran yuran penyertaan: 


NAMA PENERIMA: SITI AJRINA AZIZ SHAH
NO AKAUN: 162115929297

4. Borang yang telah lengkap diisi, sila kembalikan melalui pm Facebook sebagai 'Attach a file' kepada Ajrina Aziz


Sarapan/Makanan dan minuman ringan disediakan kepada semua peserta terlibat. Pihak penganjur juga akan mengadakan cabutan bertuah kepada pemilik-pemilik bertuah kupon dana kebajikan alumni sepanjang program berlangsung. Jumlah hadiah tidak terhad. Tajaan hadiah daripada mana-mana pihak amatlah dialu-alukan.

Kaunter pendaftaran ahli baru Persatuan Alumni Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan juga akan turut dibuka sepanjang program berlangsung. Mengenai bekas pelajar KMNS yang telah mendaftar pula, anda boleh mengemas-kini maklumat diri dan pembaharuan yuran keahlian anda di kaunter yang sama.

Tidak lupa kepada kakitangan/staff, bekas pelajar, dan pelajar KMNS yang tidak berdaftar juga dijemput hadir untuk turut serta bersama alumni dan rakan memeriahkan atucara program. PAKMNS hope to see you there! Go Alumni!  

Sebarang pertanyaan mengenai program, sila hubungi:
[1] Puteri 0136403821
[2] Bahiah 0132855534
[3] Fafau 0133707941

"Bergembiralah sambil Menderma"

1 comments:

  1. Bowling Tournaments
    Several corporations connected with that industry emphasis additional about how for you to start off a distinct endeavor. These people offer largely using the vital behavior like research in popular items to make or maybe providers to present. Additionally, they look into getting probable () areas that you can get to target consumers.
    Bowling events

    ReplyDelete